Programa Anglès a Boston per a joves de 16 a 18 anys. Boston, USA.

 • Anglès per a joves a Boston, USA Boston per a Joves de 17 a 19 anys
 • Anglès per a joves a Boston, USA Boston per a Joves de 17 a 19 anys
0 1
Slider CSS3 by WOWSlider.com v4.8m

La nostra proposta per a aprendre anglès per setmanes amb el programa Anglès a Boston:

ENGLISH CENTRE, organitza estades d’estiu per a adults a Boston.

És un programa per a aprendre anglès i, al mateix temps, per a descobrir tot el que es pot fer a la ciutat de Boston.

Vols anar a Boston?

Truca'ns o envia'ns un e-mail i i t'enviem més informació i un pressupost.

dolors@dolorstutusaus.com - 973 151 346 / 619 792 469 -
L'allotjament

Allotjament en Residència / Campus:

Els alumnes que optin per l’acomodació en residencia, viuran amb alumnes internacionals, es a dir alumnes d’arreu del món. Faran les classes, activitats, dormiran i menjaran sempre al campus. Les habitacions estan repartides en 2 edificis al voltant del campus i poden ser individuals, dobles i triples. Totes les cases estan equipades amb sales comunitàries, sofàs, televisió i espais lúdics pel temps de descans. Els lavabos i banys estant al costat de les habitacions. Hi ha servei de bugaderia. Els alumnes tan sols hauran de tenir cura de la seva roba. El personal de neteja s’encarregarà del manteniment diari de cada habitació. Se’ls facilitarà llençols, mantes si cal etc

Allotjament en Família

Una de les maneres d’aprendre més sobre la gent les seves costums i fer una immersió de l’anglès és viure en família. La vida familiar és informal, i la gent és molt acollidora, amable, i així tindreu l’oportunitat de practicar el vostre anglès.

Les famílies són cuidadosament seleccionades pels nostres oficials d’allotjament i totes les cases de la família han estat visitades i aprovades pel col·legi.

L’esmorzar i el sopar el faran amb la família i el dinar a l’escola. El cap de setmana serà pensió completa a la família.

Resultats que obtindreu!

 • Millora els teus coneixements d’anglès, tant a nivell de vocabulari, gramàtica i de parla.
 • Fas amics de diferents nacionalitats i hi parlaes en anglès durant les activitats programades a la tarda.
 • Coneixes un nou país i les seves costums.
 • Augmenta la confiança amb l’idioma mitjançant les classes orals i la convivència en família.
 • Guanyes experiència
 • Millores el teu nivell d’Anglès en tots els àmbits, com?
 • Fent una immersió complerta d’una manera natural, espontània i ràpida

Les Classes

Vols anar a Boston?

Truca'ns o envia'ns un e-mail i i t'enviem més informació i un pressupost.

dolors@dolorstutusaus.com - 973 151 346 / 619 792 469 -

Preus

Preus Programa Anglès Boston joves

Truca'ns o envia'ns un e-mail i i t'enviem més informació i un pressupost.

dolors@dolorstutusaus.com - 973 151 346 / 619 792 469 -

Interessats... Què cal fer?

1r Pas:

 • Omplir el full d’inscripció. Cliqueu aquí per a descarregar el full
 • 2 fotos de carnet
 • Fotocòpia de DNI i passaport (compte no caduqui poc abans o durant el viatge!!!!)
 • Pagar 900€ a compte en el moment de la inscripció durant el mes de febrer del 2016.
 • Número de compte 2100 0209 41 0100532103
 • En el concepte cal posar el nom de l'alumne i el destí (Boston)

2n Pas:

 • Assistir a la reunió del mes de Juny, on se’ls informarà sobre tot el referent al viatge, l’estada del curs, informació de les famílies, horaris, bitllets de vol, etc.
 • I haver fet l’últim pagament abans del dia de la reunió final. (data de la reunió que se us informarà des del web, un mes abans de marxar)

Full d'Inscripcions

Truca'ns o envia'ns un e-mail i et prepararem un programa a mida

dolors@dolorstutusaus.com - 973 151 346 / 619 792 469 -

Condicions Gernerals

1. És responsabilitat de l’alumne disposar dels documents necessaris per al viatge (Passaport i visat)

2. Les responsabilitats d’English Centre sobre la integritat i el benestar de l’alumne estan indicades en la pòlissa contractada i per tant, respondrà tan sols a aquelles qüestions esmentades en el contracte.

3. English Centre no es farà responsable dels retards, accidents, cancel·lacions, vagues, alteracions de ruta, pèrdues i deterioraments dels equipatges, canvis de preus, etc. aliens a les nostres capacitats. Tot i això farà tot el possible per solucionar els problemes que es puguin presentar.

4. En cas que English Centre hagués de cancel·lar el viatge per falta de participants, oferirà a l’alumne altres alternatives equivalents o la devolució íntegra del import del viatge.

5. English Centre és una empresa legalment establerta amb el corresponent CIF J 25435991que actua única i exclusivament com agent intermediari de les institucions i organitzacions que intervenen en el nostre programa. En aquest sentit, seran aquestes mateixes les responsables del bon funcionament de les activitats que els hi queden encomanades. Cal destacar que tan sols treballem amb institucions i organitzacions que gaudeixen d’un reconegut prestigi.

6. L’alumne ha de saber que la vida i les costums en altres països en els quals oferim els nostres programes són diferents de les nostres i per tant, han d’adaptar-se a aquestes situacions i mostrar una bona educació.

7. En el cas que l’alumne requereixi algun tractament mèdic o bé ser intervingut quirúrgicament, la directora queda explícitament autoritzada per prendre les decisions que cregui més adients per al benestar del perjudicat (en el cas concret que es tracti d’un menor d’edat).

8. El programa d’activitats es correspon amb l’indicat però cap la possibilitat que hi hagi algun canvi puntual per fer front a possibles eventualitats.

9. Els alumnes han de complir tant les lleis del país com les normes establertes per les organitzacions dels centres i les mateixes del grup d’English Centre, entre les quals s’exigeix bon comportament amb els professors, monitors i estudiants entre d’altres com:

- Fumar en llocs prohibits

- Beure alcohol

- No assistir a classe

- Prendre qualsevol tipus de drogues

En cas d’incompliment d’alguna d’aquestes normes i suposant que l’alumne és expulsat del curs, English Centre no es farà responsable del bitllet de tornada ni de la indemnització per danys causats a ell mateix, a tercers o a béns materials.

10. Es concedeix a English Centre l’autorització per a l’ús de material fotogràfic per a fer publicitat i promocionar altres programes sempre i quan no existeixi oposició prèvia per part del participant.

11. De conformidad con lo dispuesto por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal, consiento que mis datos sean incorporados a un fichero responsabilidad de English Centre, SCP y que sean tratados con la finalidad de mantener, desarrollar y controlar la relación contractual . Asimismo declaro haber sido informado sobre la posibilidad de ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndome a English Centre, SCP en C/Ramon y Cajal nº 9, 25430 Juneda (Lleida); o bien remitiendo un mensaje a la dirección de correo electrónico “dolors@dolorstutusaus.com”


ANUL·LACIÓ DEL VIATGE ( amb reemborsament )

 • Hi haurà un retorn dels diners del viatge, sempre que hi hagi un motiu justificat per part dels FACULTATIUS PERTINENTS.

ANUL·LACIÓ DEL VIATGE ( sense reemborsament )

 • El no presentar-se a la sortida o bé tornada del curs.
 • Pèrdua de documents tant d’anada com de tornada.
 • La tornada anticipada de l’ alumne, s’entendrà com abandonament del curs en les següents apartats:

  - Expulsió del col·legi / residència per consum de drogues o bé alcohol

  - Per mal comportament.

  - Per no fe cas als monitors/ tutors acompanyants.

  - Per prendre mal o fer mal a llocs que tenia prohibit d’anar o bé que els tutors no en tenien coneixement i fora de l'horari previst.

  - En cas que un alumne no pugui sortir del aeroport per falta de documents en regla.


FORMA DE PAGAMENT

Tota inscripció haurà d’anar acompanyada dels euros a compte que estigui estipulat en cada viatge, aquesta quantitat serà descomptada de la quantitat final a pagar. La resta del pagament se complirà a un mes abans de marxar.